Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Salgs og leveringsbetingelser som gjelder for privatkunder som gjør bestilling på Gravstein1.no

 

Priser:

Alle priser på nettsiden er oppgitt inklusive mva. Altså det kommer ingen tillegg utover det som er oppgitt. Prisen er inkludert frakt og montering. Nettsiden er laget slik at du hele tiden ser prisene på stein og tilvalg så du som kunde skal ha full kontroll.

Totalbeløpet som står når du sender inn bestillingen er det samme beløpet som kommer på fakturaen som vi sender til deg pr. post eller epost etter at steinen er levert og montert, om du da ikke har endret på noe etter at du har fått oppsett fra på steinen fra oss og du ser at du vil enten fjerne eller legge til noe. Da endrer vi prisen i forhold til det og det er du som kunde som skal godkjenne det igjen.

Vi tar forbehold om skrivefeil på denne nettsiden gravstein1.no. Skulle vi oppdage feil eller mangler i informasjon eller pris på våre produkter vil vi stoppe ordren og ta kontakt med deg snarest så du som kunde blir opplyst om eventuelle feil eller mangler fra vår side. Du får da mulighet til å godkjenne om du vil fortsette bestillingen med de eventuelle endringene, eller om du vil avbestille.

Prisgaranti: Gjelder i 30 dager etter kjøp hos oss. Det må være identisk stein og utforming og du må selv dokumentere den lavere prisen inklusive frakt og montering. Dette kan ikke være et personlig pristilbud du har fått på en enkelt stein, men en lagerført vare oppgitt hos annen leverandør. Vi vil da tilbakebetale differansen til deg.

 

Kjøpsprosessen:

 1. Valg av modell:
  Finn en modell og fyll ut stegene med de ulike valgene du har for å sette sammen hvordan du ønsker steinen skal se ut med inngravering og eventuelle tilvalg.
 2. Send forespørsel:
  Når du har bestemt deg og sjekket at alle opplysninger stemmer så sender du forespørsel til oss.
 3. Vurdering/kvalitetssikring og tilbakemelding fra oss:
  Vi får forespørselen og går gjennom den for kvalitetssikring, og tar kontakt med deg for eventuell godkjenning, endringer, eller annet.
 4. Endelig godkjenning fra deg, endelig bestilling:
  Når du er fornøyd med skisse og oversikt og ønsker å gå videre med ordren, så må du gjøre en endelig bestilling. Bekreft skriftlig tilbake på epost/melding til oss.
 5. Produksjon og leveringstid:
  Produksjonen settes i gang etter endelig godkjenning fra deg. Leveringstiden varierer svært mye i denne bransjen på grunn av lang vintersesong. Det må være telefritt for å montere sokkelen til steinen i jorda.  Gravsteinen blir satt oppå sokkel med to stålbolter til sikring, slik det forskriftsmessig skal være. Når det blir vår rundt om i landet varierer. Men når det er vår, sommer eller høstsesong er leveringen alt fra 3 uker til 1-2 måneder alt etter hvor stor pågangen er. Det kan også være lokale vedtekter som avgjør når lov å montere nytt gravminne på en ny grav.

  Du som kunde/kjøper må på forhånd sørge for at gravstedet er klargjort for montering av stein før vi sender steinen.
  Vi sørger for frakt og montering. Du vil få beskjed når det nærmer seg fra oss.
 6. Faktura:
  Når vi har fått bekreftet at steinen er på plass, sender vi faktura til deg. Vi har normalt 14. dagers betalingsfrist. Vil du gjøre andre avtaler skriver du inn det i kommentarfeltet og vi blir enig om betalingsløsning. Det er Trondheim Gravmonumenter som leverer og fakturerer, og har salgspant i varen.
 7. Reklamasjon:
  Når du, kjøper, har fått steinen er det svært viktig at du sjekker at alt er i samsvar med bestillingen. Er det noe som ikke er i samsvar med bestillingen må dere straks ta kontakt med oss så vi får ordnet opp raskest mulig. Send det skriftlig og legg ved bilde så vi ser hva som eventuelt ikke stemmer. Feil og mangler går under forbrukerkjøpsloven. Fristen på gravstein er 5 år. Gjelder da ikke naturskapte endringer, eller selvforskyldte årsaker, se under «generell informasjon om gravstein». Ellers henvises til å gå på Forbrukerrådets informasjon om forbrukerkjøpsloven og dine rettigheter.
 8. Angrerett:
  Gravstein med navn er en spesialbestilt vare og kommer derfor ikke under angrerettsbestemmelsen.

Send forespørsel