Montering og levering

Vi i Gravstein 1 leverer, og monterer gravsteiner i hele Norge. Når bestillingen er gjennomført og godkjent, tar vi oss av logistikken og det praktiske arbeidet. Hos oss får du én pris å forholde deg til. Denne prisen inkluderer alt som innebærer kjøp av gravstein.

Når kan gravsteinen monteres?


Hvilken tid på året en gravstein kan monteres kommer an på hvor i landet man bor. I noen fylker kan vi montere hele året, mens i andre kan vi starte monteringen på våren. Vi fraråder montering i januar og februar da bakken ofte er våt. Våt bakke kan føre til at steinen kan helle. Vi følger vedtektene i din hjemkommune. Noen kommuner har restriksjoner for når de kan monteres.

Hvor lang er leveringstiden?


Leveringstiden på en gravstein varierer. Noen av grunnene til dette er at det er store variasjoner gjennom året. En annen ting er at vi må ta hensyn til klimaet. Gravsteiner blir sjeldent montert om vinteren. Det blir derfor fleste gravsteinene som leveres om våren. Gravsteinen leveres normalt innen et par måneder etter at bestillingen er bekreftet, og godkjent.

Må jeg betale noe utenom gravsteinen?


Vi tilbyr en totalpris for å gjøre det enklest mulig for deg som kunde. Det betyr at prisen som er oppgitt inkluderer gravering av ett navn/minneord og motiv samt levering og montering av gravsteinen. Utover dette kommer det ingen andre uforutsette ekstrautgifter.

Kan jeg bestille gravstein om vinteren?


Ja, gravsteiner kan bestilles om vinteren. Vi produserer gravsteiner gjennom hele året, og oppbevarer de på lager frem til været tillater montering. Bestiller du montering om vinteren står du langt fremme i køen når steinen skal monteres på vårparten. Betalingen skjer etter at steinen er montert.

Send forespørsel