Gravstein med porselensbilde

Det finnes mange valgmuligheter når det kommer til gravminner med porselensbilder. Bilde på gravsteinen skal være et fint minnesmerke, men å finne det rette bildemotivet er ikke alltid like lett. Vi har mange års erfaring med bildebehandling, og vet hvilke produkter som tåler solstråler, vær og vind.

Hvilke bilder kan man bruke på gravstein?

Bilde på gravsteiner, for eksempel et portrett av avdøde, blir oftere brukt nå enn for kun få år siden. Vi ser en kraftig økning av bilder på gravsteiner. De aller fleste ønsker et portrett i oval form, men de kan også leveres i andre former. Portrettene kan produseres i ulike størrelser. Størrelsene som er mest brukt er 7x9 cm og 9x12 cm. Rammene kommer i bronse, stål eller aluminium. 

 

382 og 383

Porselensbilder

Porselensbilder på gravminnet er blitt svært populært i Norge. Fotografiene vi får tilsendt scannes og deretter produsert direkte på porselensplanten. For at bilde skal være værbestandig blir det glasert og brent. Bildene leveres i forskjellige størrelser, utførelser og fasonger. Er originalbilde av god kvalitet vil dette gi et godt resultat på porselensplaten.

 

Bilderedigering

Har du et bilde du gjerne vil bruke, men ønsker noen justeringer eller endringer på før bilde skal produseres? Vi kan hjelpe deg med å endre på bildet, forminske, retusjere og fjerne eller endre bakgrunner. Er du usikker på om du ønsker bilde i svart/hvitt eller farger? Vi er også behjelpelige med råd når det kommer til utseende av bilde.

Ønsker du mer informasjon om gravstein med porselensbilde kan du gjerne kontakte oss

Send forespørsel