Gravstein med lykt

Gravsteiner med lykt er svært populært. Steinene og lyktene fås i mange forskjellige typer, stiler og farger. Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette gravsteinen med den rette lykten. Det er flere fordeler med å velge en gravstein med lykt.

Hva er fordelene med lykt i gravsteinen?

Vi ser i dag at det er mange som ønsker seg gravstein med montert lykt. I tillegg til at det ser fint ut, er det også praktisk med tanke på at de er lettere å tenne lys i, de står fastmontert og de velter ikke. I lykten kan man sette inn levende lys, oljelys eller batteridrevet lys. 

 

NB. Ikke bruk vanlig kubbelys eller telys som smelter og soter. Bruk heller oljelys eller gravlys som brenner lengre, og som ikke soter. 

 

Bildet viser gravstein med lykt

Bredt utvalg av gravsteiner med lykt

Vi har et bredt utvalg av gravsteiner med lykt. Har du funnet en gravstein som ikke har montert lykt, kan vi være behjelpelige med å montere lykten der du ønsker. Lykter kan man få til alle gravsteiner. Du kan i tillegg designe din egen gravstein med én eller flere lykter og andre momenter som er med på å gjøre gravsteinen unik.   

Gravlykter av høy kvalitet

Lys opp gravminnet med en gravlykt. Gravlykter kan være fastmontert på gravminnet eller plassert i forkant. Våre gravlykter er av høy kvalitet og er produsert for å tåle det norske klimaet. Lyktene er også slitesterke og er med på å holde graven opplyst og fin i lang tid.

Våre lykter er fastmontert

Grunnet hærverk og stjeling av gravlykter er det flere steder påbudt med fastmontert lykt.
Fordelene med at lykten er fastmontert:

  • Lykten velter ikke.
  • Lett å tenne på lyset.
  • Holder seg fin i lang tid.
  • Ved bruk av riktig lyskilde er det minimalt med vedlikehold.
  • Skaper ikke farlige situasjoner dersom det skulle begynne å blåse kraftig.

 

Ønsker du mer informasjon om gravstein med lykt kan du gjerne kontakte oss

Send forespørsel