Design eget gravminne med vårt designprogram.

Design eget gravminne

Designprogrammet gir deg muligheten til å utforme et gravminne etter eget ønske. Ved å bruke designprogrammet vil det være enklere å visualisere en ferdig gravstein med egen tekst, ornamenter, lykt og dekorasjon.

Ved hjelp av programmet kan du velge mellom et stort utvalg gravsteiner. Etter å ha valgt gravstein, får du en rekke valgmuligheter som blant annet: forandre fargen på de forskjellige gravsteinmodellene, legge til tekster, forandre skrifttyper og størrelser samt legge til ornamenter. Du kan også velge å legge til lykter, vaser, bedplater og bronsedekorasjoner.

Få et inntrykk av hvordan gravminnet vil bli seende ut

Programmet er laget for at potensielle kunder skal kunne få et inntrykk av hvordan et gravminne kan bli seende ut etter at alle valgene er utført. Programvaren gjør det enklere å få en visuell forståelse av hvordan forskjellige farger, lykter, ornamenter og andre elementer ser ut, når det er satt i system. Programmet gir også en god prisoversikt gjennom hvert trinn som gjennomføres.

Gravminne med et mer personlig preg

Tiden etter at noen har gått bort vil for mange være en tung prosess. Ved å bruke designprogrammet vårt, kan du sitte hjemme å designe gravminnet. Dette vil være med på å gi minnet et mer personlig preg enn det som er avbildet i en katalog.

Prosessen er enkel

Klikke på steinen du liker, velg mellom ulike steintyper og steinfarger. Legg deretter inn ønskede tekster. Velg så ønsket skrifttype, dekor, og tilbehør. Den totale prisen vises fortløpende sammen med et visuelt bilde av designet du har valgt. Denne prosessen er informativ, enkel å forstå og gir deg full oversikt over den totale prisen - ferdig montert. Bildefilen han deles med andre, dersom det er ønskelig. Etter gjennomført bestilling, tar vi kontakt for å avklare eventuelle spørsmål.

  • Vi har ingen registrering eller innlogging
  • Designprogrammet er enkelt - (dra og slipp elementer)
  • Skriv ut, del, lagre eller rediger
  • Brukerstøtte og hjelp etter ønske
  • Enkel bestilling

Design gravminne 

Ønsker du hjelp til designprosessen?

Vi hjelper deg gjerne med dette!
Send en e-post til post@gravstein1.no eller ring oss på 920 27 021

Send forespørsel