Dekor på gravstein

Vi har et bredt utvalg av tilbehør til gravsteiner. Her har du fritt spillerom til å velge alt fra det minimalistiske til det litt mer pyntede gravminnet. Valget er selvfølgelig personlig og individuelt.

Hvilke dekorprodukter kan jeg velge mellom?

Vi har forskjellige gravlykter, vaser, porselensbilder og dekorprodukter i bronse, stål og aluminium. Er du på leting etter et spesielt produkt, eller er du usikker på hva du skal velge? Vi hjelper deg gjerne med gode tips og råd til hva som kan passe sammen av farger og dekorprodukter. Vi bestiller også produkter dersom du skulle ønske noe utenfor vårt sortiment.

Kan personlig dekor brukes på gravstein?

Ja, personlig dekor kan brukes på et gravminne. For mer informasjon rundt hvordan dette løses i praksis kan du sende oss en forespørsel på e-post eller ringe oss. Ønsker du eget motiv inngravert i steinen? Send oss gjerne bilde av det du ønsker, så finner vår dyktige steinhugger ut hvordan det kan tilpasses på gravsteinen. 

Er lykten fastmontert til gravsteinen?

Lyktene våre er fastmontert i gravsteinen eller på bedplaten. Dette er på grunn av sikkerhetsmessige årsaker i tillegg til at de blir vanskeligere å stjele. Det forekommer dessverre tyveri ved kirkegårdene. Dette tar vi på alvor, og har derfor valgt å feste lyktene våre. Ved at lyktene er fastmontert gjør de også tryggere med tanke på brann. 

Hvordan festes navn, ornament, dekor og lykt?

· Navn og ornament blir sandblåst inn i steinen før det legges på lakk eller gull.

· Dekor og ornament i metall festes utenpå steinen.

· Fugler i metall kan festes på toppen av steinen eller på en bedplate.

· Lyktene blir fastmontert til gravminnet eller på bedplaten.

 

Send forespørsel