Dette bør du tenke på ved valg av gravstein

Det finnes et hav av valgmuligheter når det kommer til gravsteiner. Å finne den rette gravsteinen er ikke alltid like lett. Steinen skal representere noen som har gått bort i tillegg til å være et fint minnesmerke. Her er noe av det du bør tenkte på når du skal velge gravstein.

Hvilken steintype/farge skal velges?

Valg av steintype og farge er individuelt. Noen ønsker en klassisk og ren stil mens andre ønsker et mer personlig preg. Gravstein1 har et stort utvalg av steintyper og farger. Har du sett deg ut et spesielt design eller en spesiell steintype? Vi behjelpelig med å skaffe steintypen og lage designet. Modellene 418 og 302 i blå gneis er svært populære for tiden.

 

Hvilket design skal gravsteinen ha? 

Gravsteiner kommer i mange forskjellige design. Vi har et stort utvalg gravsteiner. Finner du ikke designet du ser etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den. Har du et spesielt ønske når det gjelder design, kan du designe din egen gravstein her.  

 

Én forhandler som leverer hele prosessen 

Gravstein1 leverer gravsteiner i hele Norge uten ekstra kostnad. Vi leverer og monterer gravsteiner og gravmonumenter. Hos oss har vi ingen mellomledd. Dette vil spare deg for ekstra utgifter. Spar penger ved å handle direkte hos oss.

Ønsker du mer informasjon om valg av gravstein kan du gjerne kontakte oss

Send forespørsel